Forsiden |  Guttenavn |  Jentenavn |  Dobbeltkjønnede navn |  Navneloven |  Ditt navnesøk |  Om nettstedet

Spørsmålet er...

Hva er barnets navn?

Navnedag*

I dag, 17. august:

Verner
Wenche

I morgen:

Tormod
Torodd

I overmorgen:

Sigvald
Sigve

NAVNESØK PÅ DIN NETTSIDE

På nettsiden din kan du nå legge inn et eget navnesøk.

Du kopierer bare den ene kodelinjen som tilhører den søkeboksen under som du vil ha, og limer koden inn på nettsiden din.

Du vil da tilby leserne dine en nyttig tjeneste, samtidig som du får verdifullt innhold på nettstedet ditt!

 

Hvis du vil ha søkeboksen over, kopierer og limer du koden under, inn på nettsiden din:

<script type="text/javascript" src="https://norskenavn.no/navn/"></script>

 

Hvis du vil ha søkeboksen over, kopierer og limer du koden under, inn på nettsiden din:

<script type="text/javascript" src="https://norskenavn.no/navn/1/"></script>

 

Hvis du har et nettsted/nettside som har flere tusen sidevisninger om dagen, vil det på forespørsel kunne vurderes å fintilpasse en søkeboks til deg med en liten justering i størrelse, samt egne farger.

Hvis du har et virkelig stort nettsted som har i størrelsesorden hundre tusen sidevisninger om dagen, vil det på forespørsel kunne vurderes å lage en unik og spesialtilpasset søkeboks, både når det gjelder størrelse, farge og tekst, hvor også den synlige lenken til "www.norskenavn.no" vil kunne fjernes hvis ønskelig.

Det forutsettes da at slike tilpassede søkebokser blir satt på de sidene som har det antallet sidevisninger som nevnt ovenfor.

 

Rettigheter og vilkår (med mindre annet er avtalt)
Nettstedet norskenavn.no har opphavsretten til skriptene med navnesøk (heretter kalt "tjenesten") som tilbys her. Du kan fritt bruke tjenesten på dine sider, men du kan ikke videreformidle tjenesten kommersielt. Du kan ikke bruke tjenesten til å selge et produkt eller en tjeneste.

Nettstedet norskenavn.no, og de som står bak nettstedet, kan ikke på noen måte stilles økonomisk eller teknisk til ansvar ved bruk av tjenesten. Nettstedet norskenavn.no kan når som helst velge å legge ned tjenesten eller endre vilkår for bruk.

All bruk av tjenesten krever en synlig referanse/lenke til nettstedet norskenavn.no. En slik lenke ligger integrert i tjenesten. Tjenesten er ikke tillatt benyttet hvis deler av boksen skjules, f.eks. ved å benytte stilsett, kode eller på annen måte medvirke til at lenkene forsvinner. Nettstedet norskenavn.no kan ikke påregnes å ha kapasitet til å bedrive brukersupport ved bruk av denne tjenesten.

Mer enn 2700 forklarte navn

- mer enn 2700 forklarte navn -
Copyright © norskenavn.no 2005-2007
Oppdatert av post@norskenavn.no